FILTER

Защо дъщерята е специален дар?

 

Father-Daughter

Красива история циркулира в интернет – споделяме я с вас. Прочетете я, за да се уверите, че дъщерята наистина е специален дар, пише “За жената”. След прекрасната сватба, млада семейна двойка в първия ден от брака решили никому да не отварят вратата.

Направили договор – Не се отваря вратата за никого, на никоя цена – Ще бъдат сами първия ден от брака! На този ден първо дошли родителите на мъжа – искали да видят сина и снахата.

Звънели на вратата, зад която са съпрузите, но никой не отварял. Звънели отново – мъжът искал да отвори вратата, поколебал се, но поради твърдия договор, който направил с жена си – не отворил вратата, а родителите му тъжни си заминали.

Скоро след това отново някой зазвънял на вратата – родителите на жената. Те отново стояли зад вратата и продължавали да звънят. Жената прегърнала мъжа и със сълзи на очите му прошепнала, не може да направи това на родителите си и отворила вратата.

Съпругът не казал нищо, годините минавали и те се сдобили с четирима сина, а петото дете било момиче. Бащата, за раждането на синовете си се радвал много, но за раждането на дъщеря си направил безпрецедентна веселба – поканил всички, които познава и пръснал безброй пари за партито.

По-късно тази нощ съпругата му го попита каква е причината за такова голямо тържество за това бебе, докато за четиримата синове по-рано имали скромни партита.

Мъжът отговорил с едно изречение – Защото тя е тази, която ще отвори вратата за мен!

материалът,достигна до FilterDigest,благодарение на сайтът Епохални Времена

CC BY 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Previous post

Никълъс Кейдж в "Синоптикът"-ревю на Мартин Касабов

Next post

"Когато искам да мълча" - Зорница Христова и Кирил Златков

Борис Григоров

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.