KarussellПодводен святЧасовници и дайв компютри

Новият SCUBAPRO Galileo 3 дайв компютър

Scubapro Galileo G3 Dive Computer

Независимо дали сте опитен или начинаещ водолаз, един надежден и лесен за използване дайв компютър може да направи разликата във вашето изживяване под водата. SCUBAPRO Galileo 3 (G3) е копмютър който прилича повече на часовнвик и предлага стил, функционалност и удобно за използване меню.
Този компютър продължава използваният от SCUBAPRO надежден дизайн на менюто, както и контролът му с 4 бутона, правейки го изключително интуитивен за навигация през различните дайвинг режими, два избора на алгоритъм, екранни стилове и други пероснализирани дайвинг опции. Тук ще се опитаме да разгледаме някои от функционалностите на SCUBAPRO Galileo 3 (G3), които го правят страхотен за голяма част от съвременните водолази.

 

Добра четливост:

Една от отбичаващите се функции на SCUBAPRO Galileo 3 (G3) е неговият ярък цветен дисплей, който предлага лесна четливост дори в слабо осветена среда. Екранът има регулируема яркост, която се вижда добре дори при силна слънчева светлина. С неговото интуитивно меню, вие лесно може да навигирате през различните настройки и режими, за да видите информацията която ви е необходима докато се гмуркате.

 

New Scubapro Galileo 3 Dive Computer

Режими на гмуркане при Scubapro Galileo 3:

Водолазите могат да се наслаждават на удобството на 3 дайвинг режима: Скуба, Дълбокомер и Фридайвинг. В режим Скуба можете да избирате между PMG(Predictive Multi Gas), Trimix, CCR (Ребридер със затворен цикъл) и Сайдмаунт. С тези опции водолазите могат да изберат подходящото за тях оборудване спорд нуждите им. Дали ще се гмуркате на рифове, ще правите дълбоки гмуркания или ще влизате в пещери, този универсален компютър е насреща. Неговият лесен за употреба дизайн и разширени функции го правят надежден и незаменим инструмент за почти всякакво гмуркане.

Интеграция с налягането в бутилката:

Scubapro Galileo 3 (G3) е малко бижу, което безпроблемно се свъзва със Скубапро трансмитер. Връзката е безупречна и помага точно да следите оставащото дънно време, както и прецизни декомпресионни коалкулации, които отчитат консумацията на въздух. С тези нови технологии, водолазите ебзпроблемно се наслаждават на гмуркането, както никога преди. Новият Scubapro Galileo 3 може да се свързва с два типа трансмитери:

  • Scubapro LED Smart+ Transmitter
  • The Scubapro Smart+ Pro Transmitter

 

Air Integration for Scubapro Galileo G3 Dive ComputerScubapro Galileo G3 Dive Computer

 

Здрав корпус за дълбоки гмуракния: 

G3 има здрав корпус от неръждаема стомана, който е създаден да издържа на най-трудните условия на гмуркане. Може да функционира до 120 м, правейки го подходящ дори и за най-напредналите водолази.

 

Scubapro Galileo G3 Dive Computer

Удобен за носене: 

The Scubapro Galileo 3 (G3) е проектиран да бъде удобен за носене дори при продължителни периоди. Предлага се с мека, гъвкава каишка, която може лесно да се регулира, за да пасне на всякаква китка. Дизайнът в стил ръчен часовник е такъв, че можете да го носите цял ден, дори когато не се гмуркате. Освен това е невероятно лек, което го прави идеален спътник при пътуване.

 

Надежден дизайн на менюто:

G3 използва меню, което е изпробвано и тествана от Galileo. Тази система е усъвършенствана през годините, за да стане интуитивна и лесна за използване. С четирите бутона можете лесно да навигирате през различните настройки и режими на G3. Независимо дали сте опитен водолаз или начинаещ, с G3 може лесно да започнете.

Мониторинг на пулса

Измерването на пулса е допълнителна опция, за която е необходим колан с датчик който се продава отделно и може да предложи данни в реално време, докато се гмуркате.

Heart Rate Monitoring is an optional function and the digital heart-rate belt is sold separately (it costs £110) to deliver additional individualised real-time data while diving. Може да се използва и за други натовраващи дейности. Оставайки на повърхността, режимът G3 Sport обхваща функции, които отчитат плуване или друга активност, както и хронометър за спортове на повърхността.

 

Персоналицазия: 

Galileo 3 може да бъде съобразен с вашите индивидуални нужди за гмуркане. С три различни режима на гмуркане, избор на два алгоритъма и регулируеми стилове на екрана можете да го персонализирате, за да отговаря на вашия стил на гмуркане. Можете също така да завъртите безела, за да следите времето за гмуркане, а с безжичната интеграция на въздуха можете лесно да наблюдавате налягането в бутилката или бутилките.

Персонализирането идва и с възможност за избор на един от два алгоритъма. Новият Scubapro Galileo предлага Predictic Multi-Gas Bühlmann ZHL16 ADT MB PMG или ZHL-16 GF (Градиентен фактор).

Интеграция с облака Scubapro LogTRAK 2.0

Скубапро представя LogTRAK 2.0, най-добрият облачно базиран логбук за водолази. С LogTRAK 2.0 можете без усилие да изтегляте, съхранявате и споделяте вашите логове от гмуркането. Прегледайте данните за гмуркане, настройте фино вашия дайв компютър и се насладете на безпроблемно изживяване. Предлага се за изтегляне от App Store за iOS и Google Play Store за Android. Поддържайте връзка с LogTRAK 2.0 и запсивате всички ваши приключения.

 

New Scubapro Galileo G3 Dive Computer

New Scubapro Galileo G3 Dive Computer

Galileo 3 (G3) е страхотен дайв компютър за съвременните водолази. Със своя класически вид на часовник и модерна функционалност, той предлага перфектната комбинация от стил и удобство. Независимо дали сте опитен водолаз или начинаещ, лесното менюта на G3 и възможностите за персонализиране го правят идеален избор за всеки водолаз. Неговият здрав корпус и удобна каишка го правят подходящ за продължително носене, а яркият цветен дисплей е просто страхотен. Накратко, G3 е перфектният спътник за всяко гмуркане.

 

Цената му с 1 трансмитер е около 3,000 лв… не е много евтин, но е доста як.

Filter Digest
Превод: Ясен Кунчев
по материали от divernet.com

 

 

CC BY 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Previous post

Китът, който изненада публиката

Next post

Публикуваха нови 3D изображения на потъналите край Дюнкерк кораби по време на операция "Динамо"

Ясен Кунчев

Професия: Икономист и мениджър
Хобита: Технически водолаз, блогър и фотограф