FILTERKarussell

Секс туризъм за домошари

eacd1b3e8fe6bdf07bfa6cfd600fc01e

За да намериш нужната информация за сексуалните предпочитания на отделните нации не е нужно да стегнеш куфара си и да обиколиш цялото земно кълбо. Ще ти бъде достатъчна и тази сексуална географска карта, която ти предлагаме.

Бразилия
Garota-De-Ipanema-web

Мили дами, това е вашата дестинация, бъдете сигурни! Виновна за това твърдение е книгата със заглавие „Атлас на човешкото сексуално поведение“ на утвърденото издателство Penguin. Според публикуваната там информация, бразилците са отличниците по продължителност на половия акт. Средното времетраене на „оная работа“ при тях е около 30 минути.

Гърция
Миконос

Ако се доверим на изследване на компанията Durex , нашата южна съседка е един от най-големите потребители на нейните артикули. Концентрацията на продажбите е най-висока в курортните острови , а палмата на първенството от всички тях грабва Миконос. От години насам го наричат „световната площадка за игри за възрастни“.

Индонезия

TROPICAL ISLANDS

Най-почитаният празник в тази островна държава се казва Пон. Провежда се… седем пъти годишно, а мястото на събитието е свещената гора на остров Ява. Онова, заради което си заслужава да се смесиш с празнуващите, е факта, че е задължително да правиш секс, но не и с половинката си.  Ако всичките седем пъти попаднеш на един и същи човек, гарантирано е че всичките ти желания ще се сбъднат!

САЩ
Venice_Kerri_Walsh_Ent_1280x642

Един конкретен щат – Южна Калифорния. Едно конкретно място – долината Сан Фернандо. Повече позната като Силиконовата долина , но с пълно основание трябва да се нарича Сан Порнандо. Там се снимат около 90% от филмите, които имат етикетче 18+.

Франция
Grand-Saline-Beach-St-Barthelemy-588x300

„Съвместният“ секс обединява днешните потомци на онези смелчаци, които разрушиха Бастилията. 41% от говорещите френски, и в двата смисъла на думата, са участвали в оргия поне веднъж, а 27% са участвали в игрички със смяна на партньори. Към тази изкушаваща информация си струва да се добави, че тази страна е безспорния лидер в областта на оралните забавления. И само като допълнение – в нея се намира най-големият нудистки курорт в света. Неговото име е Кап д’Агд и се състои от малко градче и плаж с дължина над 2 км.

Швеция
swedflagteam

Тя отдавна си е спечелила заслужената слава на „Мека на груповия секс“. Към този етикет можем да добавим и „Родината на бисексуалността“. Факт е, че най-големия процент половозрели хора, които признават своята двойнствена природа, живеят именно там. И сега – внимание! Според подобни изследвания , блондинките са в много по-голяма степен любителки на двата пола , отколкото брюнетките. А в тази страна е пълно с русокоски…

Япония
japanhdv_05

Освен като Страната на изгряващото слънце, родината на самураите би трябвало да влезе в географските атласи за по-възрастни и като държавата с най-многобройни сексуални вечеринки в света. Случвало се е броят на „гостите“ на подобни събития да надхвърля 500…

FilterDigest по материали от Градски Живот

CC BY 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Previous post

Песните на AC/DC ще бъдат добавени в Apple Music!

Next post

Учи медицина, работи като раздавач на флаери.

Борис Григоров

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.