KarussellМода

Нещо за уикенда, сър? Вибратор с “Блутут” моля!

В днешно време можете да контролирате почти всичко от вашия телефон, защо не “блутутвате” и вашия сексуален живот? Ето и последната мода в тоя бранш – Sexual Health Expo в Лос Анжелис.

5360

Piu. Прави точно това за което си мислите. Фотография: Емили Бърл от Guardian

 

Днешното техно поколение може да не е изобретило секса, но пък е измислило блутут свързаните секс играчки.

Робина Гиб е на изложението Sexual Health Expo в ЛА през януари, разглеждайки някои от най-иновативните и интимни устройства; от електорнни стимулатори за двойки до смартфон контролирани упражнения за мускулите на тазовото дъно.

4120

Piu. Вибраторът за мъже. Фотография: Емили Бърл от Guardian

Изработен от IMTOY, елегантният вибратор за мъже е лъскав уред изпълнен в червено и черно с мека силиконова вътрешност. Пенисът ви ще бъде третиран с избор на 30 вида различни вибрации от 3 отделни мотора, които би трябвало да донесат “усещане като нежно пърхане на пеперуда или пък мощно туптене” според производителя. Тази играчка ще ви струва 199 долара и върви с приложение, което предлага различни филми за възрастни синхронизирани с апликацията. Гледаш и вибрира в синхрон със сцените. Би трябвало да има и скрин сейвър, когато само си говорят… Това е най-луксозния и авангарден вибратор на китайската фирма базирана в Шенжен. Хитро нали?

Вибраторът НОВА

4063

Вибраторът НОВА. Фотография: Емили Бърл от Guardian

 

Тори Паркър, директор бизнес развитите в We-Vibe, показва новия вибратор на фирмата. Пластичен, с възможна употреба на двата края, той работи с приложението We-Control, което позволява на партньора да контролира вибратора дистанционно. “Теледилдоника” – нещо като телекинеза с вибратор. Това телепатично чудо струва 150$

We-Vibe вибратора за двойки

4366

We-Vibe Вибраторът за двойки. Фотография: Емили Бърл от Guardian

 

We-Vibe 4 Plus върви с приложението We-Connect, и е последната версия на “най-продавания вибратор за двойки”. Произведен от канадска компания, извитият ергономичен дизайн прилича на пистолетче от плът, предназначено за жената по време на секс. Доста техно ми се вижда, да ръчкаш телефона докато правиш секс, всъщност можеш да си провериш фейсбука… Както и другият вибратор НОВА, уредът може да се контролира дистанционно от приложението. Производителя добавя, че пасва идеално и тихите моторчета го правят идеален за соло изпълнение дискретно стоящ в гащите… Хммм, докато се возиш в метрото, може да врътнеш няколко кръгчета с приложението. Изработен е от медицински силикон и е наличен в няколко цвята. Розовото си е класика и струва само 179$

Добре дошли в Калифорния: Вибратори направени от полускъпоценни камъни

5616

Вибратори от полускъпоценни камъни, яко нали? Фотография: Емили Бърл от Guardian

Ако интернет свързаните технологии не са точно по вкуса ви, може би ще ви се хареса полирано дилдо, направено от оникс. Ванеса е основала своята компания, за да въведе лечебната сила на кристалите, или даже магическата сила в царството на секса. Изборът включва индиански оникс, бял лотус или обсидиан за който фирмата твърди, че ползвателя ще се освободи от негативната енергия от аурата си,  там където е пъхнат. Доста обещаваща оферта, не мислите ли? Ценичките са от 75$ до 200$.

 

5095

Топчето на Candy , за упражненията Кегел на мускулите на тазовото дъно. Фотография: Емили Бърл от Guardian

Още един “личен треньор” от IMTOY за стягане на мускулите на тазовото дъно. Кегел упражненията преживяват истински бум и това “смарт” топче с 33мм диаметър е едно от най-яките. Бледо розовото топче направено от висококачествен силикон и сензора вътре в него събират данни за налягането от движението при свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно и тези данни се изпращат с блутут до телефона и приложението, със скала чийто максимум е 255. Приложението има серия от тренировки действащи мотивиращо, като фитнес инструктор който дава напътствия. Опаковано в кутия като от луксозен парфюм, уреда си има елегантно калъфче за съхранение и ултравиолетов трансмитер за стерилизация. Създадено от китайски инжинери, които твърдят, че моторчето излъчва нисък 40дб звук. Само 189$  и ще тренирате всички мускули отдолу. Тия китайци започват да ми се издигат в очите.

Осеменителният вибратор, който винаги сте търсили

4624

Великият “осеменител” POP. Фотография: Емили Бърл от Guardian

POP е последната версия на революционния “Осеменител”, секс играчка и осеменител – две в едно. Изобретателката Стефани Берман, не успяла да забремени нейната партньорка с метода на “капкомера” и искала да създаде играчка която хем да е функционалн и хем да не изглежда като медицинска помощ. Когато приятелката на Стефани забременяла, използвайки го, тя намерила финасиране и патентовала уреда със сменяем маркуч. Дилдото е налично в различни цветове, има опция за слагане на колан и струва 139$, включително 3 сменяеми маркуча с помпичка. Гей двойките имат повод да празнуват, проблема със зачеването е решен.

И накаря…

5510

Edgeplay Gear селекция от различни не-свързани-с-интернет бичове, камшици, синджири, клетки, белезници и многоброен садо-мазо инвентар които можете да намерите в сайта на фирмата. Ние от Filter Digest препоръчваме червения камшик от кадифе – щади задника, все пак лекарствата са скъпи.

Filter Digest
по материали от TheGuardian
[template id=”6812″]

 

 

 

 

CC BY 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Previous post

Да си напълниш носа с вода по време на гмуркане – всеки го мрази, нали?

Next post

Уроците на живота: Водолаз се дави с пълна бутилка въздух

Ясен Кунчев

Професия: Икономист и мениджър
Хобита: Технически водолаз, блогър и фотограф

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.