Животът като аматьорско порно

Reality-Filter-with-Ivaila3-repect
Животът е цинизъм. Защо да не говоря цинично за него? Защо нецензурните хора цензурират приличните? Какви са те? Онези, омаскарените, псевдосамаряни, дето го играят примерни, а в бекстейджа на душите си са покварени, ама толкова гнусно покварени, че даже Дяволът би се възмутил…Приличните ли? Това сме аз, ти, те. От нас нищо не зависи, само да сме човеци, да се борим за оцеляването си и ако някой път, ей така, извадим късмет, може и да се почувстваме като нещо по-различно от пешки…

Животът е цинизъм. Отново. И отново. Ци-ни-зъм.Затова ако смятате, че моралът е навсякъде, даже и в този текст, затворете тази страница, веднага ! Няма да намерите каквото търсите, да прочете нещо, което да гали ухото и егото, нито да видите карта на пътя към щастието.
black9

Курволяк, Малки курви, БГ курви…Знаете ли какво е това? Простотия?! Не! Това са имената на страници в най-голямата социална мрежа, в които вашите приятелки, дъщери, познати се подвизават по евино облекло. Страници с хиляди последователи, с хиляди постове, лайкове и коментари, които бълват нови и нови фотоси. Ако смятате еротичните списания за нещо извратено, то тези снимки биха ви докарали културен шок. Голи 14-годишни тела се ширят в уеб пространството под носовете на стотици дъртаци, отварящи интернет с идеята да плакнат очи и да им текат лигите по девойки, набор на дъщерите им, на внучките им.
black8
Същите тези прошарени и оплешивяващи мъже пишат възмутителни сексуални закани под още по-възмутителните фотоси на момиченца с розово бельо, зад което се крие едно недооформено тяло, недоразвит мозък, но огромно желание да бъдат забелязани от мъжката аудитория, да бъдат пожелани и така нататък. Явно постното родителско “Обичам те” и целувката по челото не стига. Явно не всичко идва с времето си. Явно да коментират циците ти е по-удовлетворяващо от браво-то за 6-таца по математика. Оглеждайте се. Някъде там измежду многото клонинги, имитиращи сексапил и търсещи евтина популярност, може да видите познато лице. Ако детето или гаджето ви са там, ще ги познаете по стаята с плюшените играчки или по кенефа, в който сутринта безгрижно се изтропахте, без да ви дреме за краха на ценностите…
black3

Не ми пука, че съм вулгарна, а съм дама и би следвало да се държа като такава. На тях да не би да им пука, че са малолетни и се предлагат по-ефективно и от проститутките ? На дъртите зяпачи да не би да им пука, да не би да ги гризе съвестта, че им става от деца? Това не се ли наричаше педофилия ? Къде са властите ? Къде е държавата ? Защо проклетите воайори продължават да гледат жадно и с наслада детски тела ?
black7

Възмутете се от тона ми и речника ми. Аз съм на 20 години и се изразявам така, колко грозно, нали ? Ще ви мине ! След като преживеете шока от думите без звездички, ще ви налегне страх и ужас. За едно болно поколение. Болно в мозъците. Плод на циничния живот. Действителността е аматьорско порно. И да си изключите телевизора, ще чувате звуците. Виковете на хилядите жертви на едно заразно време…Заслужава да го напсувам, но няма ! От уважение към майка ми! Не ме е срам да прочете това. Щях да се срамувам, ако ме види в онази светлина. И последно. Чалгата не е виновна. Нито политиката. Виновни сте си вие. Че сте такива. Гнусни. Че живеете, за да пиете, ядете и е….Точка.

Ивайла Тодорова
за FilterDigest

PS. Снимките на корицата и в статията са взети от Фейсбук

Filter Digest препоръчва

CC BY 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

3 Responses to Животът като аматьорско порно

 1. Svetozar says:

  Ивайла, много добре се изразявате !
  Браво !

 2. Калоян says:

  Хубава статия 🙂 Браво,Ивайла!

 3. Noname says:

  Докато има кой да се снима, ще има кой да гледа. Не обвинявай мъжете, а родителите които не могат да възпитам децата си.Бой итова е!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.